Let's build your machine

Smarthides. Zouten. Ontzouten. Palletiseren.

Met onze robuuste Smarthides machines maak je de verwerking van runderhuiden efficiënt, duurzaam én veilig. Slim geautomatiseerd zouten, ontzouten en palletiseren? Get smart!

“De beste en snelste manier om runderhuiden geautomatiseerd te verwerken? Smarthides!”

De beste geautomatiseerde verwerking van runderhuiden

Wij zijn erg goed in het vinden en realiseren van slimme oplossingen voor het verwerken van runderhuiden. Met de nieuwste technieken -denk aan machine vision, (collaborative) robotisering, zelflerende systemen en 3D-printtechnologie- realiseren wij machines die jouw processen volledig automatiseren.

Zoutstrooimachines - Machinefabriek Geurtsen - Smarthides

Automatisering? Kosteneffectief!

Van de binnenkomst van verse huiden tot en met de uitlevering van topkwaliteit gezouten huiden: Smarthides automatiseert het proces en zorgt voor gestroomlijnde en kosteneffectieve oplossingen. En die efficiency levert nog altijd geld op. Zo eenvoudig is het.

Sámen de beste machine neerzetten

Goed bouwen is: goed luisteren. Wij vinden persoonlijk contact met jou als klant essentieel. Onze specialisten vertalen jouw input dan ook naar de topmachine die jij nodig hebt. Onze succesformule? Goede samenwerking = de beste resultaten!

Productieomgeving - Zoutstrooimachines - Machinefabriek Geurtsen Smarthides

Kwaliteitsmachine van Smarthides? Gewoon meer rendement.

Het gaat niet alleen om de functionaliteit van de machine. Kwaliteit vertaalt zich ook in: een gestroomlijnder proces. Met minder verbruik van grondstoffen en energie. Minder afval. Meer efficiency. En dus: duurzamer en met een veel hoger rendement!

Optimale veiligheid in productie

Om welk machinale proces het ook gaat: veiligheid van medewerkers moet altijd voorop staan. Smarthides machines zijn overzichtelijk, eenvoudig te bedienen en voorzien van de modernste veiligheidsvoorzieningen.

Service en onderhoud - Machinefabriek Geurtsen Smarthides

Ook de service voor je Smarthides machine is goed geregeld

Onze technische serviceafdeling beschikt over gekwalificeerde servicemonteurs die waar nodig zorgen voor service, onderhoud en reparaties. 24/7, zeven dagen in de week. Wáár dan ook!

MF Geurtsen; ervaren specialist in machinebouw

Smarthides bouwt niet zomaar machines. Onze experts bouwen de béste machines. Duurzaam. Betrouwbaar. Veilig. Efficiënt. Smarthides is niet voor niets een merk van de ervaren machinebouwer MF Geurtsen.

Be smart!

Ontdek Smarthides. Neem contact met ons op! Bel ons op +31570621159 of mail naar info@smarthides.com.