Let's build your machine

Machinefabriek Geurtsen. Een begrip in machinebouw.

De technische kracht achter Smarthides? MF Geurtsen: een begrip in kwalitatief hoogwaardige machinebouw. Met een flinke ervaring in de nieuwste technologie, geautomatiseerde processen en robotisering. Machines die zich dagelijks bewijzen. Over de hele wereld!

“Smarthides is powered by Machinefabriek Geurtsen. Beproefde techniek.”

Buitendienst - Machinefabriek Geurtsen - Smarthides
Machinefabriek Geurtsen - Smarthides

Over Machinefabriek Geurtsen

Bij Machinefabriek Geurtsen vinden wij het belangrijk dat we, met passie voor techniek, innovatieve oplossingen creëren. Als familiebedrijf dat zich al vanaf 1926 richt op de machinebouw, zijn we voortdurend in ontwikkeling. Daardoor kunnen we op ieder moment inspelen op onze complexe klantvragen. We zijn gespecialiseerd in engineering, besturing en fabricage van speciaalmachines voor uiteenlopende industrieën en we bouwen en ontwerpen daarnaast ook standaardmachines voor de levensmiddelenindustrie. Dat doen we vanuit verschillende disciplines binnen één groep. We mogen onszelf toonaangevend noemen als het gaat om hoogwaardige producten en gekwalificeerd precisiewerk. Hierdoor hebben we een prachtige vaste klantenkring opgebouwd en kunnen we met nieuwe opdrachtgevers onze groeidoelstelling realiseren. Dit kunnen we alleen waarmaken door de gedrevenheid van onze, nu al meer dan, 115 medewerkers. Onze medewerkers zijn door passie gedreven specialisten in de techniek en stoppen pas wanneer het product écht goed is. Daar zijn we trots op!

Onze missie: ‘Met passie voor techniek creëren wij innovatieve oplossingen voor maximale productiviteit.’

Zoutstrooimachine - Machinefabriek Geurtsen - Smarthides

Machinefabriek Geurtsen houdt van techniek

De specialisten van Machinefabriek Geurtsen houden van techniek. Zéker als het gaat om uiterst gespecialiseerde machines die processen efficiënter en makkelijker maken. Een van de speciaalmachines die we hebben gebouwd is de Smarthides zoutstrooimachine.

Complexe uitdagingen? Logische oplossingen!

Met een eigen ontwerpafdeling en state-of-the-art productiefaciliteiten ontwikkelt Machinefabriek Geurtsen voor elke technische uitdaging de beste (turnkey) oplossing. Inclusief ontwerp, installatie en onderhoud. Met het inleven in de eisen en behoeften van onze klanten en de realisatie van effectieve oplossingen hebben we veel ervaring opgedaan. Speciaalmachines zullen dan ook volledig afgestemd zijn op uw wensen en eisen en worden in goed overleg met u ontworpen. Wij maken onder meer speciaalmachines voor bedrijven in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en textielindustrie.

Machinefabriek Geurtsen biedt u de volgende voordelen:

  • Exclusiviteit van uw speciaalmachines;
  • Een eigen technische ontwerpafdeling;
  • Gekwalificeerde technici;
  • ISO 9001 certificering;
  • Een vaste projectleider.

Daarnaast beschikken we over de faciliteiten om speciaalmachines te vervaardigen die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in een productieomgeving worden gesteld. Op deze manier kunnen wij samen met u een passende oplossing bieden omtrent uw vraagstuk of speciaalmachines.

Kunnen wij je helpen?

Welke machine je ook nodig hebt: wij kunnen hem voor je bouwen. Mail ons op info@smarthides.com of bel ons op +31 (0)570-621159.

Machinefabriek Geurtsen - Smarthides - Transportband